Προιόντα

Album

Άλμπουμ

Εξερευνήστε τη συλλογή μας με τα όμορφα χειροποίητα άλμπουμ φωτογραφιών για το γάμο σας, την βάφτιση του μωρού σας και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση που εσείς θα θέλατε να φυλάξετε μακροχρόνια . Το κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και προσαρμόζετε πάνω στα δικά σας «θέλω»

Efxologia

Ευχολόγια

Δημιουργήστε ένα όμορφο ενθύμιο για να κρατήσετε τα μηνύματα των καλεσμένων σας από την ξεχωριστή σας μέρα, μέσα σε ένα εξατομικευμένο ευχολόγιο του γάμου σας. Στην διάθεση σας είναι πολλά εκπληκτικά χρώματα.

Fakeloi

Φάκελοι

Φυλάξτε τις φωτογραφίες σας μέσα σέ έναν χειροποίητο δερμάτινο φάκελο για να τις δώσετε την θέση που τους αξίζει. Ο φάκελος είναι ένα αξεσουάρ φωτογραφιών που σας βοηθάει να έχετε τακτοποιημένες τις φωτογραφίες σας φτιαγμένο από ένα υλικό που θα είναι ανθεκτικό και προστατευτικό για πάντα.

Harmonica

Αρμόνικα

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας έχοντας δημιουργήσει ένα μικρό και ποιο ιδιαίτερο αναμνηστικό άλμπουμ.

Koutia

Κουτιά

Διατηρήστε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας «το άλμπουμ» σας σε ένα κουτί , το δικό του κουτί... Τα κουτιά δεν είναι μόνο λύση για την προστασία του άλμπουμ σας, αλλά και για μια όμορφη παρουσίαση.

KoutiaUSB

Κουτιά USB

Διαλέξετε ένα χειροποίητο κουτί για το USB σας, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με το υλικό και χρώμα του άλμπουμ σας.

Materials

Θήκες DVD

Προσεχώς διαθέσιμα...

ThikesDVD

Υλικά και Χρωματολόγια

Υλικά και Χρωματολόγια